Werkwijze

Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance-vertalers met wie wij vaak al jaren samenwerken. Wij zorgen ervoor dat uw tekst wordt vertaald door een vertaler met de juiste specialisaties voor het vakgebied. Ook voor officiële vertalingen kunt u bij ons terecht.

Heldere afspraken

Wij maken heldere afspraken met u. Een offerte vooraf waarin de richtprijs en levertijd worden vermeld voorkomt verrassingen. 

Uitgangspunt is altijd dat een vertaling zo snel mogelijk in het bezit van de klant moet zijn. Het spreekt vanzelf dat we daarbij nooit concessies doen aan de beloofde kwaliteit van de vertaling. Om de levertijd te kunnen bepalen, is het nodig dat wij de tekst vooraf inzien. Zo krijgen wij een goed beeld van de moeilijkheidsgraad van het document en dus van de tijd die nodig is voor de vertaling. Wij houden hierbij altijd rekening met de wensen van de opdrachtgever.

Officiële vertalingen

Ook voor officiële vertalingen van bijvoorbeeld uw geboorteakte, gerechtelijke vonnissen of uittreksels kunt u bij ons terecht. V5 Vertalerscombinatie heeft een ruim netwerk van beëdigde vertalers. De vertaling wordt voorzien van een verklaring, handtekening en stempel en wordt aan het (originele) document gehecht.

In sommige gevallen is een officiële vertaling niet voldoende en dient deze nog te worden voorzien van een apostille of legalisatie van de rechtbank. Indien gewenst, kunnen wij deze verklaringen voor u verzorgen.